Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /nfsmnt/hosting1_1/9/d/9d19d1dd-d996-47ef-b39b-6f1b9a87ebde/ubytovanietale.sk/web/wp-includes/functions.php on line 3903
Tevékenységek a környéken – Ubytovanie Tále.sk

Tevékenységek a környéken

Ideális lehetőség az aktív pihenésre a környék apartmanjai szomszédságában. Értékelni fogja a síelés és a snowboardozást télen a 0.5 km-re fekvő Tale SíÜdülőhelyen, 4 km-re a Myto pod Dumbierom Sí központban, 7 km-re a Dél Chopok Sí központban (kapcsolattal az Észak Chopokkal), vagy a 14 km-re fekvő Certovica Sí központban. Bár a sí központoknál található pályák hossza több mint 44.5 km, ez nem ez az egyetlen sportolási lehetőség. A melegebb hónapokban, amikor a hegyek zöldek, a természet további lehetőségeket kínál, pl. gyalogtúrázást, egyéb sétákat vagy biciklizést, hegymászást és még sok más programot.

A távolság csupán 1 km az első Szlovák Golf Bajnokság helyszínétől – Gray Bear, Golf Akadémia gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.